Wij
#
Bert Jeurissen
Bouwregisseur
De interesse voor het vak, waarbinnen ik de afgelopen 25 jaar meerdere rollen heb ingevuld, is ontstaan uit de bewondering voor mooie architectuur en vormgeving en het proces dat hiervoor nodig is. Een passie die zich bij mij al op jonge leeftijd manifesteerde en die ik in de loop der jaren verder ontwikkeld heb in de samenwerking met gelijkgestemden.
#
Jo Mans
Bouwregisseur
Gedrevenheid en passie zijn voor mij de sleutelwoorden om te komen tot een maximaal resultaat in onze projecten. Hoe hoger het ambitieniveau van onze opdrachtgever en hoe complexer het proces of de opdracht, hoe groter mijn enthousiasme is om het project tot een goed einde te brengen. Daar ligt iedere dag weer mijn grootste drive.
#
Wendy Frijns
Bouwregisseur
Door de verscheidenheid in rollen en het complexe speelveld is projectmanagement het werkveld waarin ik me graag begeef. Elk project kent zijn eigen dynamiek en uitdaging om tot een goed einde te brengen. Hoe klein of groot een project ook is, het is pas geslaagd als het eindresultaat klopt. Samenwerking, openheid en gedrevenheid zijn onderdelen die van belang zijn in dit proces. Het succesvol managen van een projectteam is mijn passie waar ik elke dag samen met alle betrokken partijen voor ga, een project ontwikkel je immers nooit alleen.
#
Ron Werné
Senior projectcoƶrdinator
Het projectleiderschap en oog voor detail ontwikkelde ik in dienst van het architectenbureau. De creatieve spil in het bouwproces. Mijn rol daarin is kenmerkend te noemen om mijn detail- en mens-gerichte aanpak. De complexiteit van het bouwproces vraagt om professionele sturing.Sturing waarbij een hecht team van deskundige mensen met respect voor elkaars expertise maximaal succesvol probeert te zijn. Persoonlijk contact, een goed luisterend oor én vertrouwen is daarbij een pré. Het in stand houden van die samenwerking is mijn drive.
#
Edwin van Oppen
Senior projectcoƶrdinator
Als teamplayer, met gedrevenheid en met aandacht voor het kleinste detail geef ik mijn dagdagelijkse werkzaamheden vorm. Zeer veelzijdig en uitdagend vind ik de combinatie van projectmanagement en engineering. Om samen met de verschillende partners een goed en doordacht bouwproject te realiseren is waar mijn passie ligt. Oplossingsgericht sturen is kenmerkend voor mijn werkwijze als projectmanager.
#
Marielle Wolter
Controller
Als controller verzorg ik de financiële administratie van MJB. Deze werkzaamheden bestaan uit facturatie, debiteurenbewaking, betalingen en alle andere werkzaamheden die tot de administratie behoren. Met tomeloze energie en een hoge hulpvaardigheidsfactor probeer ik alle financiële zaken op orde te houden, dat is de passie voor mijn vak.
#
Ankie Jacobs
Managementassistente
Werken bij MJB groep betekent steeds wisselende uitdagingen aangaan, creatief zaken aanpakken/oplossen én deel uit maken van een dynamisch team dat met plezier dat stapje verder gaat. Samen nemen we bekwaam, bevlogen en betrokken de regie in handen, elk op ons eigen gebied en creëren we trots.