Team

#
Bert Jeurissen
Directeur - Bouwregisseur
De interesse voor het vak, waarbinnen ik de afgelopen 25 jaar meerdere rollen heb ingevuld, is ontstaan uit de bewondering voor mooie architectuur en vormgeving en het proces dat hiervoor nodig is. Een passie die zich bij mij al op jonge leeftijd manifesteerde en die ik in de loop der jaren verder ontwikkeld heb in de samenwerking met gelijkgestemden.
#
Jo Mans
Directeur - Bouwregisseur
Gedrevenheid en passie zijn voor mij de sleutelwoorden om te komen tot een maximaal resultaat in onze projecten. Hoe hoger het ambitieniveau van onze opdrachtgever en hoe complexer het proces of de opdracht, hoe groter mijn enthousiasme is om het project tot een goed einde te brengen. Daar ligt iedere dag weer mijn grootste drive.
#
Als teamplayer, met gedrevenheid en met aandacht voor het kleinste detail geef ik mijn dagdagelijkse werkzaamheden vorm. Zeer veelzijdig en uitdagend vind ik de combinatie van projectmanagement en engineering. Om samen met de verschillende partners een goed en doordacht bouwproject te realiseren is waar mijn passie ligt. Oplossingsgericht sturen is kenmerkend voor mijn werkwijze als projectmanager.
#
Celine Scholle
Office manager - Jr. Bouwregisseur
Door de verscheidenheid in rollen en het complexe speelveld is projectmanagement het werkveld waarin ik me graag wil ontwikkelen tot een ervaren bouwregisseur. Hierdoor ben ik maximaal gedreven om mijn collega’s te ondersteunen en bij te dragen aan een succesvol verloop van een project.
#
Het organiseren, bewaken en verbeteren van het bouwproces op inhoud, het verbeteren van de kwaliteit door zorg te dragen voor samenhang en praktisch uitvoerbaarheid van stukken voor start bouw, is mijn primaire doelstelling. Mijn ervaring aan zowel de uitvoerende zijde als opdrachtgevers zijde, is de basis om hier vorm aan te geven. Lid zijn van een flexibel team zorgt voor nieuwe samenwerkingen, uitdagingen en inzichten. Mezelf blijven ontwikkelen vind ik erg belangrijk.
#
Als controller verzorg ik de financiële administratie van MJB. Deze werkzaamheden bestaan uit facturatie, debiteurenbewaking, betalingen en alle andere werkzaamheden die tot de administratie behoren. Met tomeloze energie en een hoge hulpvaardigheidsfactor probeer ik alle financiële zaken op orde te houden, dat is de passie voor mijn vak.