Actueel
BMV Spaubeek.jpg

Nieuw project: Brede Maatschappelijke Voorziening Spaubeek


MJb is door de gemeente Beek aangesteld voor het voeren van het technisch management voor de ontwikkeling van de nieuwbouw van een Brede Maatschappelijke Voorziening. In deze BMV zullen onder andere de basisschool, diverse verenigingen & multifunctioneel centrum, een gezondheidscentrum en overige organisaties onderdak krijgen.

Brede Maatschappelijke Voorziening Spaubeek 
De BMV wordt de thuisbasis voor jong en oud in Spaubeek. Er komt een kind centrum, waar de kinderen van Spaubeek en omstreken naar school gaan en kunnen sporten, repeteren of optreden. Niet alleen de kinderen, ook volwassen kunnen hiervan gebruik maken. Daarnaast is er ruimte voor horeca en worden er ook voorzieningen zoals een huiskamer en gezondheidscentrum gerealiseerd voor de ouderen.

Technisch management  
Als onderdeel van het technisch management zal MJb de opdrachtgever, gemeente Beek, ondersteunen in de technische beoordeling van het ontwerp en de controle van de verificatie- en /validatieproces van opdrachtnemer, Jongen Bouwpartners.
In de UAV-GC contractvorm ligt de verantwoordelijkheid voor het ontwerp, en daarmee de verantwoordelijkheid voor het voldoen aan vraagspecificatie van opdrachtgever, geheel bij de opdrachtnemer.

De uitvoering van dit project is reeds gestart! In de afgelopen periode zijn de funderingspalen al de grond in gegaan.

Betrokken partijen
Opdrachtgever: Gemeente Beek
Mede mogelijk gemaakt door: Provincie Limburg
Architect: Architectenzaak
Ingenieursbureau: Ingenieursbureau van der Werf en Nass
Aannemer: Jongen Bouwpartners
Installateur: HOMIJ Technische Installaties