Actueel
MJB - Milly van Oers.JPG

Milly van Oers in drie vragen

Wellicht zijn jullie haar al tegengekomen, onze nieuwe collega Milly van Oers. Zij startte begin dit jaar als bouwregisseur. Wij stelden haar drie vragen om te horen hoe haar eerste drie maanden zijn bevallen.

Op een missie
“Ik volgde MJb al een tijdje, naar aanleiding van een bericht wat ik zag langskomen via LinkedIn. Na het lezen van de missie en visie van MJb wist ik: daar wil ik onderdeel van uitmaken. Ik vind het enorm inspirerend als mensen ambitieus zijn en hun visie scherp neerzetten. Ik ben zelf ook ambitieus en weet wat ik wil, dus dat voelde al direct als een goede match.”
De vacature waarop Milly wachtte, kwam alleen steeds maar niet online. Milly vult aan: “Pas afgestudeerd zoals de vacature die wél op de website stond beschreef, ben ik inmiddels al een tijdje niet meer. Dus ik besloot -noem het ongeduldig of voortvarend- zelf het initiatief te nemen… en kijk waar we nu zijn!”

"Om nieuwe ideeën en processen de ruimte te geven, is het belangrijk afstand te nemen en te vertragen"

In het diepe
Op de vraag hoe haar eerste drie maanden zijn bevallen, is haar antwoord kort en krachtig: top. Milly: “Ken je dat gevoel, wanneer je iets doet -of dat nou een hobby is of in dit geval een nieuwe uitdaging in je werk- waarbij je voelt dat het iets is waar je het verschil in kunt maken en goed in kunt gaan zijn? Dat had ik dus! Daarbij had ik het geluk dat ik direct mocht werken aan een aantal (nieuwe) grote projecten, onwijs leerzaam. Ik vind het te gek dat ik met regelmaat weer ‘op de bouw’ ben maar tegelijkertijd ook met opdrachtgevers aan tafel kan. Die diversiteit maakt elke dag op een andere manier uitdagend. Daarbij mag ik mijn creatieve uitspattingen loslaten op de marketing en positionering van MJb. Een geweldige manier om het bedrijf én alle mensen daarachter te leren kennen.”

…en naast hard werken?
 
Naast hard werken, is er bij Milly ook voldoende tijd om te ontspannen. “Ik vind het belangrijk om af te schakelen, alleen door af en toe afstand te nemen en te vertragen ontstaat uit ruimte voor nieuwe inzichten en creatieve ideeën. Ik reis veel -met mijn vriend, vriendinnen of alleen- om met een geïnspireerde geest weer terug te keren en dit mee te nemen in mijn projecten. Daarnaast ben ik bijna dagelijks in het bos te vinden, back to nature, met onze hond. Ik kan daar enorm van genieten en energie van krijgen. Die energie vertaal ik met bevlogenheid naar mijn dagelijkse werkzaamheden zodat ik alle betrokkenen in zo’n proces scherp én enthousiast houd. Het is een wisselwerking!”