Actueel
Celine Scholle op kantoor MJb

Celine Scholle koos voor MJb Groep  

Wij maken kennis met Celine, een nieuwe aanwinst voor ons team.

“Op LinkedIn werd ik getriggerd door de afbeelding met leuke tekst van de fotoshoot die jullie onlangs hadden in het ‘Brikkengebouw’ waar t.z.t. de bekende firma Blanche Dael haar intrek gaat nemen. Ik heb toen jullie website en uiteraard de vacaturepagina bezocht”.

Gezocht. Bouwregisseur in wording.

Celine vult aan: “Gezocht. Bouwregisseur in wording. Zo luidde de advertentie. In eerste instantie dacht ik, dat gaat niet lukken. Ik ben namelijk afgestudeerd als facility manager bij Zuyd Hogeschool. Heb wel affiniteit met de bouw, vandaar mijn keuze voor mijn master ‘Facility and Real Estate Management’.

Ik heb al mijn moed verzameld en gesolliciteerd. Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Nu ga ik als junior projectmanager het vak leren en zo snel mogelijk de ervaren bouwregisseurs ondersteunen bij alle voorkomende werkzaamheden.

Gelukkig ben ik heel leergierig en kan ik zaken snel eigen maken. Céline straalt en gaat ervoor.

Jo Mans; “Ik heb er alle vertrouwen in. Celine leert de bouwbranche wel kennen in de praktijk. Naast kennis zijn andere eigenschappen, zoals inlevingsvermogen, goed kunnen communiceren, organiseren en oog hebben voor organisaties, processen en de mensen die er werken, minstens zo belangrijk. Zeker in ons vak!”.

Het team van MJb heet Celine meer dan welkom!