Actueel
Foto bij gunning gemeenten Maastricht en Sittard-Geleen.jpg

MJb preferred partner gemeenten Maastricht en Sittard-Geleen voor projectleiders bouw.

“Deze opdracht vraagt om een flexibel team van gespecialiseerde en gepassioneerde bouwregisseurs, iets wat ons bij MJb niet onbekend is.”

Sinds kort mogen wij ons één van de drie partijen noemen die door de gemeente Maastricht en gemeente Sittard-Geleen geselecteerd zijn voor het leveren van projectleiders in toekomstige bouwprojecten. Een langjarige opdracht, waarbij er per project de optimale formatie van bouwregisseurs zal worden samengesteld. En daar zijn we trots op!

De toekomstige projecten zijn nog niet gedefinieerd, dit volgt via mini competitie uitvragen. Dat vraagt om een flexibel team van gespecialiseerde bouwregisseurs, werkzaam in de regio. Iets wat voor ons niet onbekend is. In de afgelopen jaren hebben wij in opdracht van diverse overheidsorganisaties onze bijdrage geleverd aan de voorbereiding en realisatie van diverse projecten, uiteenlopend in complexiteit. Denk aan de renovatie van het Theater aan het Vrijthof en de Raadhuis en stadskantoor Heerlen. Naast MJb zijn ook Royal Haskoning DHV en Lybrae geselecteerd voor het leveren van projectleiders.

Wij kijken uit naar de uitvoering van deze opdracht!