Ons advies

Regisseurs van bijzondere bouwprojecten

Bij MJb Groep werken gepassioneerde bouwregisseurs. Wij lopen warm voor complexe opdrachten. Wij zijn creatieve leiders of leidinggevende creatieven. Advies is altijd maatwerk, afgestemd op de specifieke wensen van de opdrachtgever en rekening houdend met de randvoorwaarden van het project. Wij denken actief mee en doorbreken impasses met praktische oplossingen. De grootte van een project is daarbij niet van belang. Wij treden in alle fasen van het project op als raadgever van de opdrachtgever in de meest ruime zin van het woord.

KR_mjb_KIT_juni2019-22.jpg

Disciplines

MJb groep kan u adviseren betreffende de volgende disciplines: algemeen advies en begeleiding / projectmanagement / construction management / bouwmanagement bestaande uit directievoering en toezicht / kwaliteitsbewaking / in kaart brengen van bouwkosten / bestek / opstellen van planningen / organiseren en faciliteren.

KR_mjb_KIT_juni2019-43.jpg

Werkmethodiek

De werkmethodiek van MJb Groep is pragmatisch en doelgericht met een onafhankelijke open benadering en met een degelijke projectmatige aanpak als basis. MJb Groep beschikt daarnaast over een uitgebreid netwerk van relaties, actief in diverse specialistische vakgebieden binnen de bouwsector. Afhankelijk van de aard van de opdracht stellen wij de juiste formatie samen. Wij bieden onze opdrachtgevers naast het procesmatige een inhoudelijke betrokkenheid. Op deze wijze worden onze opdrachtgevers voorzien de maximaal haalbare kennis en kwaliteit. Altijd bekwaam, bevlogen en betrokken.

Wilt u meer weten over onze visie en werkwijze? Lees dan onze missie en visie.